Scooter in beslag genomen na woninginbraak

vrijdag 22 mei 2015

Leeuwarden - De politie heeft donderdagmiddag een scooter in beslag genomen na een onderzoek rond de woninginbraak aan de Ruusbroecstraat in Leeuwarden.

De bewoner, een 37-jarige man, kwam via de voordeur zijn woning binnen. Hijzag nog net dat de inbreker via een raam en over een schutting wist te vluchten.In een steeg achter zijn woning werd de man bedreigd door de inbreker. Deinbreker wist te vluchten op zijn scooter.

In de tuin troffen de agenten een bankpas aan afkomstig van vermoedelijk deinbreker. Na onderzoek bij zijn woning in Leeuwarden werd de verdachte nietaangetroffen. Wel vonden de agenten de scooter van de verdachte.

Deze werd in beslag genomen en meegenomen naar het politiebureau. Onderzoeknaar de verdachte leverde vooralsnog geen resultaat op. De politie heeft in enbij de woning een sporenonderzoek ingesteld. Hieruit kwam naar voren dat deinbreker vermoedelijk door inklimming via een raam de woning is binnengekomen.De geschrokken bewoner heeft al aangifte gedaan van de inbraak.

Kijk voor tips om de kans op een inbraak te verkleinen op politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Beetgumermolen | 112 alarmeringen Beetgumermolen | Goedkoop Tanken in Beetgumermolen | Supermarkten in Beetgumermolen | Weerbericht Beetgumermolen