Man aangehouden voor verboden wapenbezit

dinsdag 3 oktober 2017

Leeuwarden - De politie heeft maandagavond in de binnenstad van Leeuwarden een 17-jarige inwoner van die stad aangehouden voor verboden wapenbezit. De man had een groot vleesmes bij zich. Eerder die avond was in de stad een straatroof gepleegd. Daarbij moest het slachtoffer onder bedreiging van een vleesmes onder andere zijn geld afstaan. Onderzoek moet uitwijzen of de verdachte ook hiervoor verantwoordelijk is.

Een agent in privé tijd had de Leeuwarder met een mes zien lopen in de binnenstad. Hij waarschuwde daarop direct de Meldkamer Noord-Nederland. Meerdere agenten gingen naar de jongeman op zoek. Al zagen ze iemand lopen die aan het signalement voldeed. De jongeman werd aangesproken en vervolgens gefouilleerd. Daarbij kwam het vleesmes tevoorschijn. De 17-jarige werd daarop aangehouden en het mes in beslag genomen. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. Vandaag zal onder andere onderzoek worden gedaan om te kijken of de 17-jarige ook in aanmerking komt als verdachte voor de straatroof.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Beetgumermolen | 112 alarmeringen Beetgumermolen | Goedkoop Tanken in Beetgumermolen | Supermarkten in Beetgumermolen | Weerbericht Beetgumermolen